Öğrencilerimiz yabancı dil ile anaokulunda tanışır. Konuşma ve günlük hayatta başlayan İngilizce ve Almanca dil eğitimleri, şarkılar ve drama etkinlikleriyle; yabancı dil kullanma becerileri günden güne artar.
İlkokul ve ortaokulda yapılan görsel sanatlar dersinin amacı, güzel sanatların yaşamdaki yerini ve önemini yaşatarak kavratmak, onların düşünmelerini, soru sormalarını sağlayarak, doğa ve insan değerlerinin farkında olabilen çalışmalarla sanatsal yaratma olgusunu gerçekleştirmektir.
Öğrencilerimiz müzik öğretmeni eşliğinde yaratıcılıklarını ortaya koyarlar. ORFF tekniği ile uygulanan müzik dersleri ve etkinlikler öğrencilerin gelişimlerini olumlu yönde etkiler.
Kısacası bir robotun yapacağı işlerin bilgisayar ortamında kodlanmasına "Robotik Kodlama" denir. Neredeyse tüm mühendislik alanlarını ve problem çözme süreçlerini kapsayan bu uygulama ile öğrenciler bilimi ve teknolojiyi severek keşfeder.
Ders içerisinde oyun ve hikâyelerin yer alması çocuklarımızın kendine olan güveninin artmasını, olumlu düşünmeyi ve duyguların daha kolay ifade edilebilmesini sağlar.
Jimnastik derslerinde denge, koordinasyon ve jimnastik temel hareketleri gibi çalışmalar yapılır ve spordan önce vücut esnetme ve ısınma egzersizlerinin önemi üzerinde durulur.